Stripfestival Ieper – 5 April 2014

AfficheIeper

Zaterdag 5 april staat Ieper volledig in het teken van strips tijdens het tweede Stripfestival Ieper. Signeersessies, workshops, tentoonstellingen, stripquiz, theater, boekenmarkt, …
Voor elk wat wils.

Zoals je ziet heb ik het affichebeeld voor het festival mogen maken. Maar niet alleen dat, een van de tentoonstellingen is gewijd aan mijn Fake Vintage Book Covers! Je kan hiervoor heel de dag terecht op het gelijkvloers van de bibliotheek. Vanaf 14u zal ik daar ook aanwezig zijn om te signeren.

Er is geen beter moment om je Fake Vintage Book Covers collectie te beginnen of aan te vullen! Negen boekjes vol pin-up pulp plezier!

Promo1-9

Of je kan ook nog steeds bij me terecht voor een exemplaar van de trilogie Misschien Nooit Ooit aan op scenario van Bronzen Adhemaar winnaar Marc Legendre.
Een psychologische thriller waarvan Metro zei:
★★★★★ – Misschien Nooit Ooit is dat zeldzaam soort boek dat je in één ruk uitleest en intussen alles en iedereen om je heen vergeet. (…) Om kippen­vel van te krijgen ”.
Ieder aangekocht boek wordt voorzien van een signeertekening.
Het ideale cadeau om te geven…of om te houden!

MisschienNooitOoit-lang

Tot dan!

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s