Lola in Tomorrow Never Dies!

Dit jaar viert James Bond zijn vijftigste verjaardag op het witte doek en iedereen zal het geweten hebben! Op 26 oktober verschijnt de 23ste Bondfilm Skyfall (onder regie van Sam Mendes!) en naar aanleiding van beide gebeurtenissen organiseert het Filmfestival Gent 007 in concert: Vlaams talent zingt James Bond, een uniek concert waarin Vlaamse sterren samen met het Brussels Philharmonic onder leiding van Dirk Brossé legendarische Bond-songs in een bijzondere uitvoering brengen.

Goede vriendin en supertalent Laura ‘Lola’ Groeseneken is ook gevraagd om een nummer te brengen en om deze heugelijke gebeurtenis nog wat extra in de verf te zetten heb ik speciaal voor de gelegenheid nog een extra Fake Vintage Book Cover getekend!

Ian Fleming’s James Bond in Tomorrow Never Dies! Featuring Lola!

In mijn serie Fake Vintage Book Covers zijn al drie boekjes verschenen en volgende week komen daar nog drie nieuwe deeltjes bij (première op FACTS in Gent!).
In alle zes boekjes staan ook tal van covers waar Lola voor geposeerd heeft, alleen deze Bond cover zit er niet tussen. Maar niet getreurd, wanneer je alle zes boekjes besteld (wat je kan doen door me een mailtje te sturen!) krijg je er een gratis postkaartje bij met de Tomorrow Never Dies cover!

Meer info over boekjes #4, 5 en 6 volgen snel, voor alle info over de eerste drie boekjes en het project in het algemeen kan je hier terecht: https://kristofspaey.wordpress.com/illustraties-2/fake-vintage-book-covers/

Laura was woensdagochtend ook te gast bij de Peter Van de Veire Ochtendshow en bracht daar al een prachtige versie van het nummer dat je via deze link kan bekijken en beluisteren: http://www.mnm.be/shows/dgpvdvos/lola-met-een-fantastische-versie-van-tomorrow-never-dies
En luister ook zeker naar het voorinterview want daarin laat ze ook mijn naam vallen! 😀

En niet vergeten, Lola treed tweemaal op: donderdag 18 oktober om 20u30 en zondag 21 oktober om 14u in Kuipke Gent. Het concert op donderdag 18 oktober wordt bovendien opgenomen en op 28 oktober uitgezonden op één.

Meer info vind je op: http://www.filmfestival.be/about2.cgi?go=detail&id=1605&lang=nl

Meer info over Lola vind je op: http://twitter.com/lolagroes

UPDATE: De opname van donderdag 18 oktober is ondertussen ook op Youtube beland:

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s