Signeersessie FACTS – Flanders Expo Gent


Dit weekend is het weer zover, dan transformeert de Flanders Expo in de grootste comics/fantasy/game/nerd/geekbeurs van de Benelux!

Zowel zaterdag 22 als zondag 23 oktober zullen Steven Dupré en ikzelf heel de dag aanwezig zijn om de nieuwste uitgaven van de Stripgilde te signeren.

Let op! Dit is één van de weinige signeersessies van Steven dit jaar, dus profiteer er nu van om een gesigneerd exemplaar van Midgard te kopen.

Geen reden meer om je aankoop van Misschien Nooit Ooit uit te stellen: bij aankoop van een album krijg je er een gratis boekenlegger bij (er zijn er drie in totaal, één voor elk album). Koop je de drie albums samen dan krijg je daar bovenop nog een exclusieve ex-libris genummerd en gesigneerd door Marc Legendre en mezelf.

Uitzonderlijk voor FACTS zal ik ook een map met originele tekeningen meebrengen, gevuld met tekeningen naar model die ik de afgelopen jaren gemaakt heb. Speciaal voor de beurs zijn ze extra scherp geprijsd. Voor een gemiddeld bedrag van €50 wandel je met een mooie uitgewerkte schets naar huis. Profiteer er dus van!

Ook Steven zal een map met originelen meebrengen.
Reden genoeg dus om langs onze stand te passeren!

Meer info op www.facts.be

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s